Bersyukurlah aku masih hidup hari ini..

Assalamualaikum.. Lama nau x update. Broadband kena block atas sebab2 tertentu. Akibatnya aku terlepas satu entry istimewa untuk wish birthday suami terchenta ku itu.

Nevermind, dah wish personally…

So, genapla 30 thn umo En.Khairul 18/4 ari tu. Alhamdulillah, pejam celik, pejam celik…dah semakin dewasa dan matang. Kerjayapun insyaAllah akan jadi lebih mantap tahun depan. Tu pun kalo dia berjaya abiskan KPLI. Harapnya takde masalah apa2la.

Hmm…takde benda nak update sebenarnya, sekadar nak mengelakkan dr bersawang je blog ni. Kalo rajin esok update lagi…dah lama x menulis, cam karat pulak. Eheh.

P/S: Tak lupa gak nak doakan semoga seorang teman yang tercedera dalam kemalangan motor tu, supaya cepat2la ok. Ke dah sembuh? Ntahla…

Happy birthday Adif…

Assalamualaikum…

It 4th of April, 2009… yes, it’s Adif second birthday.

Muahaha…aku lupa sebenarnya, mlm tadi tidur awal sbb penat. Tapi pepagi tu, aku tgk handset yg br dikeluarkan dari handbag..hah.reminder!

Seb baik ada reminder…if not, i will definitely forget, totally. As my husband also takleh harap lah, kalo bab2 tarikh2. (Aiseh, teringat pada kata2 seorang teman tentang kelemahan lelaki ni…he he…ntah apa2.)

So, ingat nk sambut sekali ngan birthday En. Khairul 2 minggu lagi, tapi dia tak balik pulak! Jadi selama 2 minggu ni aku akan lone ranger…minggu ni and minggu dpn….takpe, aku dah besar. Jangan risau.

Ok…sempat belek2 gambar adif masa dia kecik. Adif masa kecik adalah amat gelap. Hangus. Kata mak mertua aku, terlebih cat. (sampai hati..hu hu). Maklumlah, dalam cucu2 dia, adif ni mmgla yang paling gelap. Yang lain sume putih melepak. Kira anak2 aku ni mmg melayu betulla.

Details Adif:
Lahir pada: 4/4/07, kul 11.57 mlm, hari Rabu.
Berat: 3.8 kg
Tempat lahir: Hosp Tengku Ampuan Rahimah..series aku xnak dah bersalin kat sini…serik!!

nak tau betapa gelapnye adif…silakan tgk gambar2 ini.

Saya sedang bersiap sedia untuk mandi

Saya sedang bersiap sedia untuk mandi.

Tilam merah, maka saya yang gelap ini bertambah kelam...

Tilam merah, maka saya yang gelap ini bertambah kelam...

 

Redi dh, jom gi jln2

Redi dh, jom gi jln2

Saya nak keluar jalan2 ni...

Saya nak keluar jalan2 ni...

Sedang tidur, pagi2 lg mama dah amik gambar...

Sedang tidur, pagi2 lg mama dah amik gambar...

Pagi jugak...x mandi lagi ni. Bbrp hari lagi mama nk tinggalkan saya kat kampung, sbb dia dpt KPLI..hu hu

Pagi jugak...x mandi lagi ni. Bbrp hari lagi mama nk tinggalkan saya kat kampung, sbb dia dpt KPLI..hu hu

Saya dah makin keletah...dan makin mengecil (pelik tul)

Saya dah makin keletah...dan makin mengecil (pelik tul)

Saya dgn mata yg bulat...

Saya dgn mata yg bulat...

 

Dannnn...kekelaman itu semakin beransur2 hilang...seb baik.

Dannnn...kekelaman itu semakin beransur2 hilang...seb baik.