Kembali

Bismillahirrahmanirrahim
¬†Assalamualikum…

Wah lamanya hapdet blog nih, bukan tahap bersawang lg dah, tp kira dah berkulat berlumut dah. He he..xpela, nk buat mcmana, mood menulis tu xde. Harapnya bila dah lama x update ni, maka lps ni xde dah org yg akan stalk blog aku ni.

Mmm…dlm bbrp bulan ni, sgt byk yg berlaku, dan Alhamdulillah, semuanya dalam kawalan. Begitulah aturan yg sudah ditetapkan oleh Allah, kita sbg hambaNya haruslah terima ngan redha. Xpela, mana yg kita usaha lbh lagi, kita usahakan.

InsyaAllah, entry akan datang, kalo aku rajin la, kita bercerita lagi.

Advertisements