Salam Aidilfitri dan Selamat Kembali

Bismillahirrahmanirrohim.

Assalamualaikum..

Ari tu dah update sekali, pastu terus lenyap gitew..he he. Sbnrnya sayang nak ngadap laptop lama2, sbb x mau biarkan adif main sorang2. Kalo dah update blog bukan kejap2 je…mesti lama punye.

Sebelum terlambat, nak wish sume

“SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN”

Mana yang ada salah dan silap tu harap maafkan, semoga tiada lg perselisihan faham. Clear kata orang.

Sambutan raya tahun ni rasa sangat bermakna, sepanjang cuti raya juga rasa sangat penuh ngan aktiviti dan berjaya dimanfaatkan dengan baik.

Dalam pada bercuti tu sempat gak la mendraft2 perancangan utk suku ketiga sebelum habis sesi persekolahan 2010. Hmm…betul la kata orang makin lama kita makin pandai, belajar dari pengalaman gitew. Dan semangat nak kembali ke sekolah ni begitu membuak2, terutama nk bertemu ngan budak 3E, kelas hujung yang perlukan banyak sokongan nih.

Dan buka sekolah ni ada dolat hajat utk murid2 yang akan menduduki UPSR. InsyaAllah, akan sampai juga. Dah plan baik punye, kena balik lbh awal dari biasa, supaya sempat aku gi sana. Sekurang2nya itu je yang mampu aku berikan untuk mereka, doa dan restu. Cuma harapnya dorang pun bersedia lah dari segi mental dan fizikal, kena blaja lbh sikit, tambah dah dekat sgt ngan waktunya dan kebetulan terkena dekat2 ngan cuti raya. Mmg mencabar tuh, nak bahagikan masa utk belaja dan beraya…jgn x sentuh buku langsung sudahla.

Kertas soalan nak kena edit sikit sebanyak, buka skolah nih terus submit…dah submit kat KP rasa lega skit.

Apapun, selamat memulakan tugas dan pulun sebaik mungkin, ini je masa yg tinggal utk kita polish anak2 didik kita sblm cuti nih…xnak la esok2 bila dorang dah bertukar ke kelas dan tahun yg lain, timbul pulak isu ini x ajar ini x tahu…kesian kat dorang. Tapi kalo dah ajar juga x tahu…no komen la. Kita lunaskan tugas dan tanggungjawab kita sebaik mungkin, ikhlas kerana Allah Taala. Selebihnya, biarlah Allah yang tentukan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s